Prowadzisz własną pizzerię? Chciałbyś polepszyć jakość serwowanych dań? Pragniesz zwiększyć zyski i ilość zadowolonych klientów? Skorzystaj z usług Forno Italia. Wiele popularnych pizzerii wykorzystuje zwykły piec do pizzy, zwany potocznie piekarnikiem. My przekonaliśmy się, że to nie jest najlepsze rozwiązanie. Dzięki zamiłowaniu do włoskiej kuchni, staraliśmy się odkryć jej tajniki, żeby odtworzyć tradycyjny smak włoskiej pizzy. Okazuje się, że sekretem jest nie tylko odpowiedni przepis-to dopiero połowa sukcesu. Równie ważny jest tradycyjny, chlebowy piec do pizzy. Dlatego postanowiliśmy nawiązać współpracę z najlepszymi, włoskimi producentami takich pieców. Jesteśmy jedną z nielicznych firm zajmujących się to specyficzną branżą. Chętnie podzielimy się naszym doświadczeniem i pomożemy wybrać piec najlepiej przystosowany do twojego lokalu. Na naszej stronie internetowej można znaleźć ciekawą historię powstawania takich pieców, oraz ciekawe fotografie i opisy. Zapraszamy do współpracy.